Razveden i očajan muškarac je napisao ova prelepe savete za brak koje svaki pravi muškarac mora da zna ako želi da sačuva ženu pored sebe

Nakon gubitka svoje supruge i braka od skoro 16 godina, ovaj razvedeni čovek je rešio da sa svima podeli ovih 20 saveta kojih je i sam trebalo da se drži, sada se kaje jer nije!

1. Nikada ne prestajte sa udvaranjem

Nikada ne prestajte sa udvaranjem

Foto: thatviralfeed.com
Nikada ne uzimajte ženu zdravo za gotovo. Ukoliko ste je pitali da se uda za vas, obećali ste da ćete nju i njeno srce čuvati zauvek.Ona je najveće blago koje će vam ikada biti povereno, nikada nemojte biti lenji za svoju ljubav.

2. Zaštitite svoje srce

Zaštitite svoje srce

Foto: thatviralfeed.com
Isto kao što ste obećali da ćete čuvati njeno srce, tako čuvajte i svoje. Volite sebe beskrajno, a posebno mesto u vašem srcu treba da zauzima vaša supruga. Ne dopustite nikada da neko drugi zauzme to mesto.

3. Zaljubljujte se iznova i iznova

Zaljubljujte se iznova i iznova

Foto: thatviralfeed.com
Mi se konstantno menjamo. Nećete biti ista osoba za 5 godina. Doći će do promene i morate naučiti da te promene prihvatite i zavolite. Imajte na umu da vaša supruga ne mora ostati sa vama, ukoliko joj ne pokazujete ljubav nemojte se začuditi ako ode. Borite se uvek za njenu ljubav.

4. Fokusirajte se na ono lepo

Fokusirajte se na ono lepo

Foto: thatviralfeed.com
Fokusirajte se na njene osobine koje volite. Fokusirajte se do te tačke da ne vidite ništa osim stvari koje volite i smaraćete sebe najsrećnijim čovekom na svetu.

5. Nije na vama da je menjate

Nije na vama da je menjate

Foto: thatviralfeed.com
Na vama je da je volite bez očekivanja da ona bilo šta promeni. Ukoliko se sama promeni, volite je takvu kakva jeste, bilo da je to ono što ste želeli ili ne.

6. Preuzmite odgovornost

Preuzmite odgovornost

Foto: thatviralfeed.com
Posao vaše žene nije da vas čini srećnim i ona ne može da vas učini tužnim. Na vama je da pronađete ono što vas čini srećnim i da tu sreću prenesete na vašu vezu.

7. Ne krivite nju kada ste besni

Ne krivite nju kada ste besni

Foto: thatviralfeed.com
Nikada ne krivite svoju suprugu ukoliko ste ljuti i isfrustrirani zbog nečeg drugog. Ona je vaša emocija i vaša odgovornost. Ukoliko ste besni, razmislite i dođite do problema, a u vašoj suprugi pronađite utehu.

8. Ponekad je potrebno da je ostavite na miru

Ponekad je potrebno da je ostavite na miru

Foto: thatviralfeed.com
Kada je ljuta ili tužna, nije na vama da rešavate problem. Vi bi trebalo da budete tu za nju, da joj date do znanja da može da se osloni na vas i da joj pokažete da je sve u redu. Nikako nemojte da je odlazite od nje u tim momentima, dajte joj do znanja da vi ne idete nikud, koliko god teška situacija bila.

9. Budite tu za nju

Budite tu za nju

Foto: thatviralfeed.com
Nemojte joj samo posvetiti svoje vreme, fokusirajte se na nju, dajte joj svu svoju pažnju i svoju dušu. Uradite šta god je potrebo da bi ona osećala da ste tu samo za nju. Tretirajte je kao svog najvažnijeg klijenta, jer ona to i jeste.

10. Pustite je da se oseća kao žena

Pustite je da se oseća kao žena

Foto: thatviralfeed.com
Učinite da se oseća sigurnom u vašem zagrljaju. Pokažite joj svoju muževnost i pustite je da vam pokaže koliko je osećajna.

11. Ne budite idiot!

Ne budite idiot!

Foto: thatviralfeed.com
Grešićete vi, a grešiće i ona. Trudite se da ne pravite prevelike greške i učite iz onih koje napravite. Ne trudite se da budete savršeni, ali nemojte biti ni glupi.

12. Nasmejte je

Nasmejte je

Foto: tipsofdivorce.com
Ne budite previše ozbiljni i ne shvatajte sve ozbiljno. Smejte se. Smeh olakšava sve!

13. Ispunite njenu dušu

Ispunite njenu dušu

Foto: thatviralfeed.com
Naučite njen jezik ljubavi i naučite šta da učinite da bi se ona osećala bitno i važno i dragoceno. Saznajte šta bi trebalo da uradite kako bi se ona osećala važnom i tretirajte je kao kraljicu.

14. Dajte joj prostora

Dajte joj prostora

Foto: thatviralfeed.com
Žena daje svoj maksimum i nekada je treba podsetiti da joj treba vremena za nju samu. Recite joj da se slobodno malo posveti i sebi, pogotovo nakon što dobijete decu. To vreme joj je potrebno.

15. Budite otvoreni

Budite otvoreni

Foto: thatviralfeed.com
Ukoliko želite da vam potpuno veruje, podelite sa njom sve. Skinite masku pred njom, ukoliko imate potrebu da nosite masku pred njom, nikada nećete iskusiti ono što prava ljubav znači.

16. Budite ranjivi

Budite ranjivi

Foto: thatviralfeed.com
Ne morate uvek biti jaki. Podelite sa njom svoje strahove i osećanja, i ne oklevajte da priznate svoje greške.

17. Nemojte nikada prestati da rastete zajedno

Nemojte nikada prestati da rastete zajedno

Foto: thatviralfeed.com
Nikada nemojte prestati da radite na svojoj vezi. Pronađite zajedničke ciljeve i snove i snagu da nastavite dalje, zajedno.

18. Ne brinite zbog novca

Ne brinite zbog novca

Foto: thatviralfeed.com
Novac je igra, nađite način da radite zajedno kako biste ga zaradili. Nije dobro kada su članovi tima u svađi. Iskoristite zajedničku snagu kako biste izašli na kraj sa problemom.

19. Praštajte

Praštajte

Foto: thatviralfeed.com
Ukoliko se budete stalno vraćali na stare greške, nikada nećete biti srećni. Opraštajte, jer je opraštanje sloboda. Zaboravite na sve greške i odaberite ljubav.

20. Uvek birajte ljubav

Uvek birajte ljubav

Foto: thatviralfeed.com
Neka vas ljubav vodi, neka ljubav utiče na sve vaše izbore i nećete pogrešiti i ništa neće ugroziti sreću vašeg braka. Ljubav sve pobeđuje.
Image source: thatviralfeed.com

Ostavite komentar

Otac ih je napustio kada je video lice svoje novorođene ćerke. 21 godinu kasnije desilo se ČUDO

UPOZORITE SVE RODITELJE KOJE ZNATE: Sve je bilo u redu kada je ovaj mali anđeo izašao iz bazena ali onda se par sati kasnije desila UŽASNA tragedija koja je ovu majku zauvek zavila u crno…