OVO NIKO ŽIV NIJE OČEKIVAO: Udovica je zatrudnela posle smrti svog muža. Kada je otkrila ko je otac, SVI su ostali bez komentara…

Kada je Kristen Tripson ostala bez muža, ona i njeno dvoje dece ostali su u velikom bolu. Iako je još uvek tugovala zbog gubitka, imali su neobičan razlog za slavlje jer ih je život iznenadio.

Kristen Tripson izgubila je muža Sema u septembru 2015. godine, kada je umro od raka. Zajedno su imali dvoje divne dece, Džeka (koji sada ima 5 godina) i Alisu En (koja sada ima 2 godine)

Kristen Tripson izgubila je muža Sema u septembru 2015. godine, kada je umro od raka. Zajedno su imali dvoje divne dece, Džeka (koji sada ima 5 godina) i Alisu En (koja sada ima 2 godine)

Foto: instagram.com

Uprkos Semovoj bolesti, par je želeo da ima još dece. Alisa En je začeta vantelesnom oplodnjom i nakon nje, par je imao još 4 smrznuta embriona. Kristen je nakon Semove smrti pokušala da zatrudni, ali nije uspela

Uprkos Semovoj bolesti, par je želeo da ima još dece. Alisa En je začeta vantelesnom oplodnjom i nakon nje, par je imao još 4 smrznuta embriona. Kristen je nakon Semove smrti pokušala da zatrudni, ali nije uspela

Foto: instagram.com

U februaru je pokušala ponovo i nadala se najboljem. Ovaj emocionalni momenat je podelila sa svojom i Semovom majkom. Napisala je na svom Instagram profilu: “Pa. Trudna sam. I da, Semovo je. Pokušaću ovu dugačku priču da skratim…”

U februaru je pokušala ponovo i nadala se najboljem. Ovaj emocionalni momenat je podelila sa svojom i Semovom majkom. Napisala je na svom Instagram profilu: "Pa. Trudna sam. I da, Semovo je. Pokušaću ovu dugačku priču da skratim..."

Foto: instagram.com

“Kako bismo Sem i ja imali još biološke dece nakon njegovog lečenja, morala sam da idem na vantelesnu oplodnju. Ostala sam sa 4 embriona. Alisa En je bila naš prvi. Ponovo smo pokušali prošlog leta, ali sam ga izgubila vrlo rano. Tri nedelje nakon toga, Sema više nije bilo”

"Kako bismo Sem i ja imali još biološke dece nakon njegovog lečenja, morala sam da idem na vantelesnu oplodnju. Ostala sam sa 4 embriona. Alisa En je bila naš prvi. Ponovo smo pokušali prošlog leta, ali sam ga izgubila vrlo rano. Tri nedelje nakon toga, Sema više nije bilo"

Foto: instagram.com

“Iako nismo pričali o njegovom “kraju”, pričali smo dosta o embrionima. Oni su za nas bili potencijalna deca. U ledu. Uvek nam je to bio plan, šta god da se desi”

"Iako nismo pričali o njegovom "kraju", pričali smo dosta o embrionima. Oni su za nas bili potencijalna deca. U ledu. Uvek nam je to bio plan, šta god da se desi"

Foto: instagram.com

“U proteklih 6 meseci ni jednom nije bilo sumnje šta ću da uradim. Čak i na intenzivnoj nezi kod njega, znala sam šta ću da uradim, da im pružim nadu za život. Kada ga više nije bilo, ležala sam kraj njega još dugo vremena”

"U proteklih 6 meseci ni jednom nije bilo sumnje šta ću da uradim. Čak i na intenzivnoj nezi kod njega, znala sam šta ću da uradim, da im pružim nadu za život. Kada ga više nije bilo, ležala sam kraj njega još dugo vremena"

Foto: instagram.com

“Molila sam se za snagu koja mi je bila potrebna da ustanem i izađem iz bolnice. I na kraju, kada budem bila spremna, da krenem dalje sa našim planovima”

"Molila sam se za snagu koja mi je bila potrebna da ustanem i izađem iz bolnice. I na kraju, kada budem bila spremna, da krenem dalje sa našim planovima"

Foto: wordpress.com

“Prolazili su meseci pripremnog rada, i fizičkog i psihičkog. Moj doktor nas je dobro znao i nije bio iznenađen mojom odlukom. 9. februara, uz podršku moje i Semove mame, preneta su mi poslednja dva embriona”

"Prolazili su meseci pripremnog rada, i fizičkog i psihičkog. Moj doktor nas je dobro znao i nije bio iznenađen mojom odlukom. 9. februara, uz podršku moje i Semove mame, preneta su mi poslednja dva embriona"

Foto: popsugar-assets.com

“Bilo je mnogo suza i ljubavi u toj sobi. Par nedelja kasnije, saznala sam da nosim jedno zdravo, jako dete. I to je bilo u redu. Na način koji ja vidim, Sem dobija jedno i ja dobijam jedno. Naravno, to je gorka i slatka stvar istovremeno. Ali to je bila naša odluka i ono što smatram jedan od najlepših blagoslova života”

"Bilo je mnogo suza i ljubavi u toj sobi. Par nedelja kasnije, saznala sam da nosim jedno zdravo, jako dete. I to je bilo u redu. Na način koji ja vidim, Sem dobija jedno i ja dobijam jedno. Naravno, to je gorka i slatka stvar istovremeno. Ali to je bila naša odluka i ono što smatram jedan od najlepših blagoslova života"

Foto: googleusercontent.com

“Tako da sam presrećna i uzbuđena što ćemo u oktobru imati prinovu. Džek želi da ima sestru. Kao i sa prethodnim trudnoćama, saznala sam tek na licu mesta. Ili kako bi Sem rekao – originalno saznanje pola”

"Tako da sam presrećna i uzbuđena što ćemo u oktobru imati prinovu. Džek želi da ima sestru. Kao i sa prethodnim trudnoćama, saznala sam tek na licu mesta. Ili kako bi Sem rekao - originalno saznanje pola"

Foto: blogspot.com
Image source: instagram.com

Ostavite komentar

MALI ANĐEO IMA JOŠ SAMO NEKOLIKO NEDELJA ŽIVOTA: Pogledajte potresnu priču o porodici koja ni na sekund ne želi da bebu ostavi samu… evo i zašto

POMISLIĆETE DA IZMIŠLJAMO DOK NE PROBATE: Kada vidite kako ova majka uspavljuje svoju bebicu za manje od 60 sekundi, biće vam žao što niste ranije saznali sa ovaj genijalan trik!