OVO JE KLJUČ DO NJIHOVOG KRUTOG SRCA: 10 sasvim običnih stvari na devojkama kojim nijedan muškarac NE MOŽE odoleti ma koliko se trudio

Ovih 10 stvari će sigurno svakom muškarcu privući pažnju. Izgledaćete sasvim obično i prizemno, a svakako ćete biti u centru pažnje.

1. Naočare

Naočare

Foto: ilyke.co
Većina žena misli da naočare za vid samo kvare njihov izgled. Ne samo da će učiniti da izgledate pametnije, ako ih uklopite sa odgovarajućim stilom, muškarci neće skidati pogled sa vas!

2. Kožne jakne

Kožne jakne

Foto: ilyke.co
Ovo nisu devojke koje vole samo muškarce na Harlijima, ove devojke su kul. One takođe svima daju do znanja da ih ne zanima tuđe mišljenje. A i da budemo iskreni, kožne jakne pristaju svima, a u današnje vreme nije nužno da vozite motor kako biste nosili jednu.

3. Helanke

Helanke

Foto: ilyke.co
Helanke su u poslednje vreme potpuni hit. Učiniće da izgledate atletski iako uopšte niste sportski tip.

4. Prirodne devojke bez šminke

Prirodne devojke bez šminke

Foto: ilyke.co
Momci više vole prirodnu lepotu devojaka.

5. Kada nosite nešto njihovo

Kada nosite nešto njihovo

Foto: cliqueimg.com
Iz nekog razloga muškarci prosto obožavaju kada njihove devojke nose njihove košulje. Takođe se čini da žene jako vole za par brojeva veće majice i duksere.

6. Lepršave haljine

Lepršave haljine

Foto: ilyke.co
S obzirom na to da je proleće stiglo, vreme je da devojke izvade haljine iz svojih ormana. Lepršave haljine su postale ponovo veoma popularne, a i veoma su jednostavne za oblačenje kada žurite negde, pritom, izgledaćete neodoljivo!

7. Patike

Patike

Foto: ilyke.co
Štikle će istaknuti vaše noge, ali prema nekim muškarcima – i patike će to uraditi takođe. Izgledaćete kao prizemna, opuštena devojka koja nije previše zahtevna.

8. Specifične boje

Specifične boje

Foto: ilyke.co
Muškarci vole kada devojke nose specifične boje. Možda ukoliko budete nosili zelenu vaše oči dođu do izražaja.

9. Dresevi

Dresevi

Foto: ilyke.co
Lepo je kada vi i vaš dečko imate slična interesovanja. Ukoliko zajedno gledate utakmicu, postarajte se da obučete dres tima za koji navijate. Uvek je lepo videti nekoga ko strastveno navija za tim koji voli. Samo budite pažljive da ne uplašite momka većim znanjem o sportu.

10. Bejzbol kapa

Bejzbol kapa

Foto: ilyke.co
Ponekad dresevi mogu biti preskupi. Ekonomičnija alternativa su bejzbol kape. Na kraju krajeva, trebalo bi da nosite ono što vama odgovara, bez obzira na to šta se muškarcima dopada.
Image source: ilyke.co

Ostavite komentar

ZVEZDE VAM OTKRIVAJU PUT DO NJEGOVOG SRCA: Strelac voli provokativne, Vodolija žene koje ne zavise ni od koga, a nećete verovati šta je ono što Škorpija želi od svoje partnerke!

DOBRO RAZMISLITE: Izaberite put kojim biste pošli i saznajte šta vas čeka na putu sudbine