NIJEDAN MUŠKARAC OVO NIKADA NE BI PREVALIO PREKO USANA: Žene čeznu da čuju ove stvari, a muškarci ih ni u ludilu neće reći da ne bi ispali papučari

Svaka žena voli stvari na svoj način, ali oko ovih se može složiti svaka od njih. Ne postoji žena koja barem jednom nije zamislila ovakvu situaciju.

1. Nadimak “slatka” umesto “privlačna”

Nadimak "slatka" umesto "privlačna"

Foto: thatviralfeed.com
Svako može nazvati devojku privlačnom i to često rade. Nestali su komplimenti kao što je “slatko” ili “prelepo”. Ovo treba promeniti. Muškarac treba da kaže devojci da je prelepa u novoj haljini koju je kupila specijalno za sastanak ili da joj kaže kako je slatka kada grokće dok se smeje kada je nešto urnebesno. Ne treba vas zvati privlačnom, jer ste vi nešto više od toga.

2. Slatki šaljivi nadimci kojima naziva samo vas

Slatki šaljivi nadimci kojima naziva samo vas

Foto: thatviralfeed.com
Može vas nazvati bilo kako i samo on ima pravo to da radi! Zbog toga mu odgovorite sa pažnjom i posvećenošću. Istina. Koliko god glupo zvučalo, ako je urađeno iz ljubavi – nikada ne može biti glupo.

3. Suptilno pokazivanje naklonosti

Suptilno pokazivanje naklonosti

Foto: thatviralfeed.com
Zar nemate želju da vas iznenada uhvati za ruku, privuče sebi i poljubi vas nežno? Trebalo bi to da radi. Tada vam zaklecaju noge i veoma vam je neprijatno.

4. Kada vam peva

Kada vam peva

Foto: thatviralfeed.com
Ne morate da budete poznati pevač ili vrlo talentovana osoba da biste pevali voljenoj osobi. Vaš partner bi vam na ovaj način pokazao šta oseća. Njegov glas i posvećenost vama učiniće da se osećate kao da ste mu najbitnija osoba na svetu! Ako ne verujete, probajte!

5. Kada pamti i planira važne datume

Kada pamti i planira važne datume

Foto: thatviralfeed.com
Poznato je da su žene bolje u ovome, ali ako muškarac ovo uradi, onda će vas učiniti da osećate kao da niste sami u vezi. Pokazuje da ste zajedno u svemu i da vam znači svaki poseban dan, jer ste deo njega.

6. Poljubac gde se najmanje nadate

Poljubac gde se najmanje nadate

Foto: thatviralfeed.com
Ovo podrazumeva ruku ili čelo. Muškarci ovo više ne rade i nije poznato zašto. Kada vam partner poljubi ruku, to znači da iskazuje svoje poštovanje prema vama, a poljubac u čelo označava da je tu za vas da vas štiti.

7. Prelaženje velike daljine zbog malih razgovora

Prelaženje velike daljine zbog malih razgovora

Foto: thatviralfeed.com
Da li je partner prešao veliki put samo da bi vas video ili vam rekao bilo šta, kao da je pitanje života ili smrti? Tada poželite da mu se bacite u zagrljaj i ostanete tako zauvek. Šta čeka? Neka uzme ključeve i krene ka vama!

8. Kada zaspite zajedno

Kada zaspite zajedno

Foto: thatviralfeed.com
Nije li najlepši osećaj kada vas partner obgrli svojim rukama i kada osećate njegov miris kada mu spustite glavu na grudi? I tako zaspite zajedno… Nije li to lepši način da se zaspi nego neki drugi?

9. Pisanje pisma

Pisanje pisma

Foto: thatviralfeed.com
Ne email ili bilo kakva druga poruka, već pismo, napisano ručno upravo vama. Lepo je videti poruke od partnera, ali više izgleda kao rutina. Zato je pisanje pisma i svojeručni trud oko njega nešto zaista posebno. To pokazuje koliko je partner uložio trud kako bi vam pokazao svoja osećanja. Romantično, zar ne?

10. Recitovanje pesme

Recitovanje pesme

Foto: thatviralfeed.com
Neka muškarac izabere tekst Šekspira, Vilijama Vortsvorta ili Pabla Nerude i neka za svaku reč koju kaže zaista i misli tako. Da, to znači da treba da iščita većinu strana kako bi pronašao najprikladniji tekst koji bi opisao vaše trenutno stanje veze. Ili još bolje neka sam osmisli neku pesmu koja će biti veoma lična. Vredi!
Image source: thatviralfeed.com

Ostavite komentar

Rodila je prelepu ćerku a onda je izdahnula. Kada je muž otišao da se poslednji put pozdravi sa njom, desilo se ČUDO koje ni jedan doktor u bolnici nije mogao da objasni…

TAJNA KOJA JE TREBALA BITI ZAUVEK ZABORAVLJENA: Njen mali brat poginuo je u užasnoj saobraćajnoj nesreći. 10 godina kasnije njeni roditelji su joj odali tajnu zbog koje je počela da plače kao kiša…