MUŠKARCI, OPREZ! ČUVAJTE SE OVIH OTROVNICA: 10 najgorih tipova žena sa kojima se ne treba ženiti! Niko ih ne želi u svojoj kući!

Sve žene su drugačije, ali postoje tipovi žena koje treba izbegavati. Saznajte koji tip devojke vam nikako ne treba.

1. Tračara

Tračara

Foto: ilyke.co
Ovo je tip žene koja nikada ne prestaje da priča, eventualno kada uzima vazduh kako bi bujica reči ponovo navrla. Nikada ne sluša druge, ima komentar na sve i dominantna je u svakom razgovoru.

2. Očajnica

Očajnica

Foto: ilyke.co
Ovo je tip devojke koja, u početku, izgleda sjajno, ali ubrzo počinje da prila o braku, porodici, kući, beloj ogradi, psu i imenima dece. Ona jako brzo prelazi na ozbiljne stvari, jer želi to što pre, pa makar i sa beskućnikom sa ulice.

3. Kritičarka

Kritičarka

Foto: ilyke.co
Čini se da šta god da uradiš nije dovoljno dobro za ovakav tip devojke. Ništa ne zadovoljava njene kriterijume. Ne možeš ništa da izgovoriš a da ne bude kritikovano ili pogrešno shvaćeno. Ona ima previše svojih problema koji su je napravili ljutom i ogorčenom osobom.

4. Priglupa

Priglupa

Foto: yourtango.com
Ovo je tip devojke na kojoj će ti mnogi zavideti. Izgleda kao milion dolara, ali ne može da sastavi rečenicu i malo koja tema je interesuje, izuzev ako nije solarijum, kreme, plastična hirurgija… Ovo nije tip devojke koju pokazuješ familiji.

5. Zahtevna

Zahtevna

Foto: ilyke.co
Ovo je tip devojke koja očekuje kada joj pukne nokat da se stvoriš tu i da je tešiš. Nju njen tata tretira kao princezu i to očekuje od svih ostalih u njenom životu. Očekuje skupe poklone, da je vodiš na lepa mesta i naravno da sve to sam plaćaš.

6. Previše se vezuje

Previše se vezuje

Foto: ilyke.co
Ovaj tip devojke se najlakše može opisati kao psihopata. Ona je uvek tu, ne možeš nigde da mrdneš a da on nije tu. Želi kontrolu nad celim tvojim životom i ako se prepustiš uskoro ćete imati zajedničke račune u banci, profile na društvenim mrežama, a možda će i instalirati kamerice kako bi te posmatrala kada nije tu.

7. Mama

Mama

Foto: ilyke.co
Ovo je tip devojke koja je lepa, sve ja na njoj lepo, pa i njeni prstići na nogama i jako je zabavna i pametna, jedini problem je što ima jedno ili više dece i sada očajnički traži bilo koga ko bi mogao da bude “tata” toj deci.

8. Sponzoruša

Sponzoruša

Foto: joanncohen.com
Lako ćeš je prepoznati, jer prvi kompliment koji ćeš doboti biće na račun dobrog sata koji imaš, pitaće te šta voziš, gde živiš i čime se baviš. Njoj je potreban neko ko će plaćati njen skup način života. Čim ne bude dobijala dovoljno novca, odmah će te ostaviti i naći drugoga.

9. Klaberka

Klaberka

Foto: thetab.com
Klaberke su praktično izmišljena bića koja žive u klubovima i barovima, jer su tamo od kada su postale punoletne. Imaju lepa lica, pune usne, dobre noge i sve su o čemu si ikada sanjao. Izgledaju bezbrižno i divlje, ali uskoro ćeš shvatiti da se vreme sa njom svodi na to da ti na kraju izlaska povraća u kolima ili da se budi mamurna, a nekada čak i da odlazi sa nekim drugim.

10. Feministkinja

Feministkinja

Foto: ilyke.co
Ovaj tip devojaka ne može da bude srećno si sa čim što jedan muškarac uradi, jer veruju da su muškarci odgovorni za sve loše što se dešava u svetu. Ona snažno veruje da su žene pametnije i sposobnije od muškaraca. Sve što ikada budeš uradio samo će biti ismevano.
Image source: ilyke.co

Ostavite komentar

JEZIK ZA ZUBE: Evo šta MORATE sakriti od svih na osnovu vašeg horoskopskog znaka

MOŽDA IPAK NISTE TOLIKI BAKSUZ U ŽIVOTU: Ako primetite ovakve linije na vašem malom prstu, onda sebe možete smatrati pravim srećnikom, a evo i zbog čega