MISTERIOZNA CRNA TAČKA NA DLANU: Policija se pojavila na vratima ove žene kada je nacrtala nešto na svojoj ruci…

Policija se pojavila na vratima jedne britanke jer je crtala na svoj dlan. Pogledajte o čemu se radi.

Tiha kampanja

Tiha kampanja
Ovu kampanju je započela jedna britanka, koja je bila žrtva porodičnog nasilja. Bila je očajna i nije mogla da se suprostavi sama, pa je započela ovaj projekat, takav da se žrtve nasilja u porodici mogu lako uočiti.

Previše uplašena da progovori o problemu

Previše uplašena da progovori o problemu
Mnogi se plaše da govore o nasilju kojem su izloženi jer strahuju za svoj život i život svoje dece. Kampanja “crna tačka” je tiha, a ipak predstavlja jedan veliki korak ka okončanju ćutanja vezanog za nasilje.

Nacrtajte malu tačku

Nacrtajte malu tačku
Ideja je da se nacrta tačka na dlanu, kao enkriptovani vapaj za pomoć. Ovo pomaže u identifikaciji žrtava. Policija kada vidi, može pomoći, promeniti i spasiti živote žrtvama.

Za one najranjivije

Za one najranjivije
Ovo je kampanja za pomoć najugroženijim žrtvama nasilja u porodici. Jednostavno nacrtaju crnu tačku na dlanovima, i policija, porodica, prijatelji, lekari, mogu prepoznati da je toj osobi potrebna pomoć, ali da je ne može direktno zatražiti.

Kako za žene, tako i za muškarce

Kako za žene, tako i za muškarce
“Hvala vam do neba! Vi ste pomogli da uklonimo užas iz naših života!”, rekla je žena koja je pobegla od nasilja u porodici. Ova kampanja vremenom postaje sve efikasnija i pruža veliku pomoć, kako ženama, tako i muškarcima koji su žrtve porodičnog nasilja.

Ostavite komentar

JEDNA JEDINA REČ IH ODAJE: 5 proverenih načina da u sekundi prepoznate lažova

Da li ste primetili ove 4 linije na vašem zglobu? Otkriće vam NEVEROVATNU tajnu o sebi